Helg:)

Nu är det äntligen helg:D Det ska bli så skönt och sen ska det bli kanon väder....Imorgon lördag så ska jag och Johan grilla med 2 kompisar och efter det så ska vi i väg på bil träff / Race :P .. Jag lovad ju att lägga upp bilder från mina föräldrars tomt, och här kommer dom också:) Alla bilder ska vara klickbara!!!
 

 

Och sen några andra bilder med:)

LOKE                                  MALTE
 

MITZI                                   PIP
 

Dags att sluta döma folk??

Kolla på detta klipp från Britains Got Talent!!! Titta på Juryn och publiken hur dom dömer henne direkt på utseendet??? Helt sjukt egentligen...  Och bara för att jag skulle lägga in videon klickbar från bloggen så funkar det inte:(

Men klicka på länken så ska det gå iaf:)

http://www.youtube.com/watch?v=9z0h1NNk1Ik

Tävla om en Parfym



Jag tävlar om en parfym på Dexx blogg.

Vinnaren får välja mellan en: Mexx - Pure Life Edt man 50ml eller en Bruno Banani - Pure Woman 40ml.

Tävlingen pågår till den 25 april.

Söt Klänning





Denna måste jag bara ha:) Finns på Gina Tricot

Liten update:)

Jag vet att det är länge sen som jag skrev något IGEN, men dessvärre så känner jag inte för att uppdatera varje dag när jag ändå inte har något att skriva om! Just nu så händer det inte så mycket alls.

Jag jobbar som timvikarie inom hemtjänsten + att jag ska börja som timvikarie i Farsta på lite olika dagliga verksamheter + att jag försöker sitta med mötesbokningen hemifrån! Det sistnämda går dock inget bra alls.

Jag har varit på en intervju som personlig assistent, men jag vet inte riktigt om det skulle vara något för mig! Just nu står det mellan mig och 2 tjejer till, så vi får se vad som händer där! Sen har jag blivit erbjuden jobb på ett annat företag med mötesbokning där det är BRA lön! Och tyvärr så lockar ju pengarna mest, då varken jag eller Johan har något överflöd med pengar.....

Det var väl allt för denna gång:) Ska försöka lägga in lite bilder sen från mina föräldrars tomt så ni kan bli lite avundsjuka:) Jag och Johan bor här denna vecka så ni vet:)
Kramar

RSS 2.0