Tvättar:=/

Jaha, så var det fredag igen:=)... Först jobbade jag 7-16, sen for jag hem och åt middag, och efter det så gick vi till några kompisar som bor i centrum och va där i typ 1 timme! Och efter det gick vi hem och började tvätta*tjoho*...

Just nu väntar vi på att dom första 2 maskinerna ska bli klara så vi kan hänga upp allt! Sen har vi 1 maskin kvar att tvätta. Tur att tvättstugan ligger i samma hus och bara en trappa ner..

Jo,just det... Jag måste försöka slänga in några magbilder också.....Jag är ju liksom i v 27 nu (26+2)...Och min mage e STOR....


Kramar

Tävling:=)



Jag tävlar om att vinna en AVENT-flaska 
hos Emma-Lou, tävlingen hittar du här:

http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.12677681


Helgen...

Fredagen så gjorde vi inte alls mycket, vi var bara hemma och tog det lugnt. Johan spela xbox och så kollade vi på idol:=)

Lördagen var inte lika lugn, först jobbade Johan och då var jag hos Ticca, vi fikade och så gjorde jag en krokodil med pärlor:=) FY FAN vad pillrigt:=) Men det var skoj, nästa gång ska jag göra armband... Sen åkte jag hem vid 16 tiden efter det så åkte jag och Johan hem till Annica och Nenne och åt middag:=) Det var så trevligt!!! Annica fick även känna när bebben sparkade 2 gånger:) Då blev hon glad.... Vi kom hem runt 01 på natten!!

Och idag söndag så har det hittills inte hänt så mkt, vi  vakna TIDIGT*urk* Sen har vi slöat på soffan, och Johan har åkt till jobbet för några timmar sedan. Jag väntar nu på att mamma ska komma så vi ska ta oss ner till centrum för att kolla lite.. Sen efter det ska jag handla på willys och om jag hinner ska jag förbi Ticca igen:)


Kramar

Det som hänt...

Kan börja med att berätta att jag har fått heltid på bilia i segeltorp, ända fram till första veckan i december. Jag sitter i deras kundtjänst och tar emot bokningar över telefonen och via internet gällande däck byte! Detta jobb är riktigt skoj:=) Jag trivs som FAN där:=)


Vad mer har hänt????

Jag har nu gått in i vecka 25:=) Nu går tiden riktigt fort;)*roligt* Magen växer vädigt mycket:=) Var hos bm i måndags på kontroll och då låg bebben och sov, iaf när hon lyssnade på hjärtat som då låg på 130/min.
Jag kommer att lägga in magbilder för er som är intresserade att se;=)..
Nåt som var oväntat hos bm var att jag endast gått upp 6kg*tjoho*
Jag och Johan har även blivit inbokade på föräldragrupper nu!


Sen har ju även min älskling fyllt hela 30 år:=)*gammal* HIHI, han fyllde år den 13/10... Vi ska fira honom på lördag hemma hos mina föräldrar...

Jaha, detta var allt för mig nu..Nu ska jag göra mig iordning och sticka till jobbet...

Kramar

Tävling!!!



Jag är med i en tävling hos Emma-Lou där jag kan vinna lekmatta, byggklossar eller Duplo! Leksakerna kommer från www.lajbansson.se


Klicka här för att komma till tävlingen http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.12226867


RSS 2.0