Samtal från Läkaren

Idag ringde läkaren från Huddinge Sjukhus, då jag hade bokat telefontid med honom. Anledningen till detta var att obduktionen på fostret var klar och jag ville ju veta ifall det var något fel!

- Det fanns inga uppenbara fel eller missbildningar på fostret, det enda som dom hittade var att det var en infektion i fostervattnet. Men han sa att det var vanligt och att det ofta så även på friska barn som föds, och det var absolut inget som kunde påverka att det gick som det gick...

Så visst var det skönt att veta att Pyret var friskt, men frågan är ju då vad som orsakade det hela??? Jag får svar på moderkakan om några månader!

Rolig sak



För 20år sen:  Jag var 7 år gammal, bodde i Vidja, och hade min egna häst Othello och lekte med Lisa J

För 15år sen: Jag var 12 år gammal, bodde fortfarande i Vidja och lekte med många kompisar. Sen red jag även på Ågesta ridskola och var skötare där på 2 hästar som heter Master G och Pentagoon.

För 10 år sen
: Jag var 17 år och gick i gymnasiet( tror det var Globen hotell & restaurang)..... Var tillsammans med Magnus som jag även var förlovad med, spenderade 99% av min tid med honom. Lärde känna många roliga och bra människor under det året.

För 5år sen: Jag var 22 år, och hade min egna lägenhet i Visättra en 1:a på 30kvm:) Var nog singel eller så var jag inte det:P Jag vet iaf att jag inte hade några längre förhållanden då. Hängde nog mest på krogen den tiden, Var sjukskriven efter en bilolycka som hände 2003.

För 3år sen:
jag var 24 år och hade varit tillsammans med Johan i 1 år. Vilket borde innebära att vi bodde i 2:an eller var på väg att flytta till den. Arbetade även inom vården på ett grupboende i Farsta!

 För 1år sen: Jobbade jag som innesäljare på Kompass, vi bodde i 2:an men hade skrivit på kontraktet på 3:an!

För 1månad sen: Hade jag precis fått ett missfall i V 21 och mådde inte super bra. Men jobbade igen ändå.

Igår: Var på kalas hos min bror Hampus som fyllde 32 år! Hämtade även Johan vid vikingline terminalen och sen titta vi på tv:D

För en timme sen: Tittade på tv och tog det lugnt

För 30 min sen: Satt med excel

Imorgon
: Ska ringa GodEl och lite andra viktiga samtal

Om en vecka: Jobbar å sliter

Om ett år: Då hoppas jag att vi har en bebis, eller iaf att jag e gravid:)

Om 5 år: Då har vi köpt hus och har inga skulder kvar

Om 10år: Har några barn och bara softar

Om 20år: usch, då är jag gammal

3 saker jag uppnått: Tagit körkort B:D Och sen at jag har jobb och sambo

3 mål i livet: Bli skuldfri, skaffa barn och sen hus;).


test

:)

lite allt möjligt

Ja, jag vet att jag är dålig på att skriva! Men jag hinner verkligen inte just nu. Jag har jobbat så mycket att det enda jag gjort när jag kommit hem är att sova typ:)

Nu idag så ska jag iväg på ett möte med min gamla kund Hitachi:) Jag ska börja boka möten åt dom hemifrån mig:) Det ska bli så skönt.. 

Lägenheten vi kolla på i Västerhaninge var helt ok, men vi kom fram till att den kommer typ bli lika dyr som denna då man måste köpa tv kanalerna osv. Här i Huddinge så ingår comhems grundutbud gratis:) Så nu har jag iaf tackat nej till den lägenheten!

Veronica: Om vi hittar en annan lägenhet så ska jag höra med Huge om ni kan ta denna:) Det är endast jag som står på detta kontrakt.

Update:)

Nu har jag vart dålig på att uppdatera igen!!! Anledningen är faktiskt att jag har jobbat hela tiden:) Jobbar ju som timvikarie inom Hsb Omsorg (Hemtjänsten). Ett helt okey arbete som är väldigt omväxlande och bra betalt! Så om det är nån som söker ett extra jobb så är det bara att hojta till, då det behövs många timmisar:) och framförallt dom som har körkort!

Helgen som va så var vi hemma fredag och lördag. Sen söndagen så jobba jag och efter det så bytte Johan en spindelled på bilen och efter det så for vi hem till mamma och åt plankstek:) *mums*

I måndags så besiktiga jag bilen och det vart nedslag på handbromsen och ena lampan i bromsljuset!!  Det var vi medvetna om att vi skulle få nedslag på... Så vi blev inte överraskade:) Men nu har vi iaf en månad på oss innan vi ska tillbaka igen!!!

Övrigt: Har anmält intresse på 2 st 3:or i Haninge, hoppas verkligen att jag står som nr 1 på någon av dessa så att vi kan få flytta från denna dyra lägenhet i Huddinge...

Tyvärr har jag inget vettigt att skriva, men jag återkommer med det längre fram hoppas jag:)

KRAM

RSS 2.0