Besök på förlossningen

Japp, igår fick jag då åka in till förlossningen för 1:a gången! Jag var ju hos min bm igår vid 15.30 tiden, och förklarar för henne att jag har väldigt "vattniga" flytningar. Hon tar då ett prov från trosskyddet med nånting som kallas lackmuspapper, som visar om det är vatten som man läcker. Och självklart så gjorde den utslag på mig, så läkaren som befann sig på mvc igår tyckte att jag skulle in på kontroll.

Så det var bara att ringa Johan och säga att han skulle pallra sig hemåt inom ett par timmar, han var nämligen beordrad att jobba över! När klockan var 18 så begav vi oss upp till förlossningen, och väl där inne så fick jag ligga med CTG ett tag. Sen kom läkaren och skulle göra en gyn undersökning, vilket jag avskyr!

Hon var varken trevlig eller försiktig, sen så använde hon en såndär spatel i stål istället för i plast, och inte ens något jävla glidmedel heller! Så det gjorde JÄTTE ONT när hon undersökte mig :(. Hon sa att jag inte läckte vatten, och att allt såg bra ut. Så vi blev hemskickade igen...

Vi kom iaf hem till slut och åt middag, sen blev det sängen för min del...


Kramar

1 år sedan

Idag är det 1 år sedan vi förlorade pyret!


Handling

Idag åkte jag med mamma och handlade mat på City Gross i kungens kurva! Sen tog vi en sväng förbi Babyland också:=) Det slutade med att jag beställde och betalade 30% på vagnen där istället för att köpa den på fritidsportalen. Den kostade lika mycket nu på Babyland dvs 5099kr och då fick jag en åkpåse med + att jag lyckades tjata till mig ett regnskydd också:=) Hade jag köpt den på det andra stället hade den kostat 5099kr men då hade jag bara fått ett regnskydd med! Så nu gjorde jag ett klipp:=) *nöjd* Se färgen nedan på barnvagnen

Sen ville mamma köpa en bilsbarnstol till oss, så det blev en Akta Graco Logico som kostar 1795kr inkl bas, så nu slipper vi tänka på att köpa en bilbarnstol:=) Så skönt att man har föräldrar som vill betala:)*haha*... Vi hade faktiskt tänkt köpa en beg stol.






Long time no seen;)

Japp, im back:=)

Har hänt mycket sedan jag skrev sist! Kan berätta att bebisen ligger på tvären och att vi var på huddinge sjukhus i tisdags för att göra ett vändningsförsök som misslyckades. Bebisen är alldeles för envis för att gå med på det! Så därför blir det nu ett planerat kejsarsnitt i stället! Inte nåt som jag hade valt själv, men nu är det bara att gilla läget!

Kommer inte skriva nåt datum här (tror jag) Men det kommer att ske i januari iaf. Nu har jag iaf gått på ledighet:=) Får se hur lång tid det tar innan jag börjar klättra på väggarna:) Jag menar att sen när bebben har kommit så har jag ju fullt upp iaf, men fram till dess!

Ticca kommer att komma och hälsa på efter 13 idag, för att hämta lite kläder som hon ska få till barnen, och sen så beställde hon kladdkaka oxå:D

Skriver mer senare...

Kramar


RSS 2.0